VENDÉGKÖNYV

Szia Orsi!

Nagyon köszönöm neked, hogy a honlapodon ott van, hogy három éves kor után is el lehet kezdeni ezt a terápiát. és köszönöm neked, hogy megmutattad, hogy ezzel a módszerrel is lehet nagyon kedvesen, gyermekközpontúan foglalkozni. (sajnos a DSGM-mel való első találkozásunk- 15 hónapos volt Kata- annyira rossz benyomást keltett bennem, hogy elzárkóztam ez elől a kezelés elől.) Köszönöm neked, hogy fogadtál minket, hogy elindítottál ezen az úton. Szeretnélek nagy szeretettel ajánlani másoknak is, akik úgy gondolják, hogy ez a terápia segítene gyereküknek.
Nagyon szép napot!

Ramóna

 

Kedves Orsi,

szüleimmel és egész családommal együtt szeretnénk ezúton Kellemes Karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog és főleg egészséges új esztendőt kívánni! Még egyszer nagyon köszönünk mindent amit értünk, és főleg drága kislányunkért, Lénáért tettél ebben az évben! Léna nagyon jól van, nyár óta sokat fejlődött, bár még nem jár egyedül, csak a bútor mellett illetve a járókában sétálgat. Ahogy mondtad is hogy viszonylag sokáig fog tartani mire elindul, de ne izguljunk, így is teszünk. Nem izgulunk. Ott erősítjük ahol tudjuk, és türelmesen várjuk és figyeljük a fejlődését.

Jó pihenést kívánunk az ünnepek alatt. Millio puszi a hideg és havas Kanadából,
Anett, Tibor, Bence, Léna és a paksi nagyszülők

 

Kedves Orsi!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy olyan kitartóan foglalkoztál Noel unokámmal. Képzeld el, hogy 2010 október 15-én elindult egyedül ( 15 hónaposan ). Nagy boldogság ez a család számára. Hála Neked és a Dévény módszernek teljesen rendbe jöttünk. Köszönöm azt a sok türelmet, amit tanúsítottál Noel iránt, mert ugye igen makacs volt a kezelések alatt. Nagyon jó, hogy rád találtunk és előre mozdítotttad az unokám mozgását. Kívánok neked további sikereket a munkád területén, hiszen olyan türelemmel, odaadással végzed azt amit életfeladatul választottál.
Köszönettel:  Noel baba és családja

 

Szia Orsi!

Nagyon sokat változott Katus járása, és már ő maga is elkezdte élvezni a talpon járást. A szemében is látom az örömöt. Nagyon köszönöm neked, hogy a honlapodon ott van, hogy három éves kor után is el lehet kezdeni ezt a terápiát. és köszönöm neked, hogy megmutattad, hogy ezzel a módszerrel is lehet nagyon kedvesen, gyermekközpontúan foglalkozni. (sajnos a dsgm-vel való első találkozásunk- 15 hónapos volt Kata- annyira rossz benyomást keltett bennem, hogy elzárkóztam ez elől a kezelés elől.) Köszönöm neked, hogy fogadtál minket, hogy elindítottál ezen az úton. Szeretnélek nagy szeretettel ajánlani másoknak is, akik úgy gondolják, hogy ez a terápia segítene gyereküknek.

Nagyon szép napot!

Ramóna

 

Kedves Orsi!

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani Neked! Anyukaként és védőnőként egyben, mi  időben fordultunk hozzád (5 hetes korban), de még így is hosszú rögös út állt előttünk. Sokszor türelmetlen voltam, de a torna és a Dévény módszer meghozta gyümölcsét. Máté kisfiúnk kilenc és fél hónapos, gyönyörűen ül, mászik, feláll és kapaszkodva lépeget. A lépcsőn több lépcsőfokot képes felmászni. Köszönjük a türelmet , kitartást, bíztatást, kedvességet és a szakszerű és hatékony tornát.

Köszönettel Stier család

 

Kedves Orsi!

A mi családunk is hálával gondol majd mindig Rád, amikor Emesét látjuk mozogni! Már önmagában az is nagy dolog számunkra, hogy örömét leli végre a mozgásban. Amikor megkezdtük a tornát, bizony nem reméltük, hogy ilyen hamar ekkora fejlődésen  eshet át. Hihetetlen, hogy szinte minden héten egy új mozgást sajátított el és 6 hét alatt be tudtuk pótolni a lemaradásunkat (8 hónaposan nem tudott fordulni).

Köszönet mindenért, további jó munkát, sikereket és kitartást kíván: Kávási Emese és családja